Nu kan du benytte MitID til login til Min Side.

Har du udfordringer med det, kan du finde hjælp her.

NYT: Online anmeldelser

24. maj 2022

At være kåret til Danmarks bedste forsikringsselskab forpligter. Det er vi bevidste om, og vi arbejder hver dag stenhårdt for at leve op til den forpligtelse.

Mandag d. 23. maj fejrede vi, at vi nu tilbyder online anmeldelser – et tiltag, der gør det meget nemmere for dig at være medlem i Popermo


Via vores online anmeldelser kan du nu anmelde alle typer skader i et simpelt og meget brugervenligt elektronisk system. Systemet er opbygget således, at du under selve anmeldelsen kan vælge værksteder og håndværkere og vedhæfte fotodokumentation. Online anmeldelser kan laves både på vores hjemmeside og i vores app.

Jonathan fra Køge var første medlem igennem vores online anmeldelse. Han udtaler:

’… Derfor forsøgte jeg mig med jeres online model, uagtet at det var helt nyt, I havde startet op. Det kunne jeg ikke se på det, idet det virkede meget professionelt, og det tog ikke mere end et par minutter. Jeg fik hurtigt retursvar, så alt i alt har jeg været meget tilfreds med hele oplevelsen.  5 ***** herfra.’

Online anmeldelserne er opbygget, så de ser ens ud for dig uanset skadetype eller platform. Har du brug for at anmelde en skade, inviteres du altså ind i et trygt og roligt univers, hvor du får en god oplevelse med at anmelde din skade.

Popermo Hjælp
+ 45 78 79 14 48

Popermo Vejhjælp

Popermo Rejsehjælp

Popermo Skadehjælp til dit hus og indbo

Popermo Hjælp ved glasskade på din bil

Popermo Hjælp ved misbrug af ID

 

Du kan læse mere her om Popermo Hjælp.

Følg os på Facebook & LinkedIn