Nu kan du benytte MitID til login til Min Side.

Har du udfordringer med det, kan du finde hjælp her.

Kan man ændre transportvanen?

27. juni 2022

Som en del af vores grønne rejse arbejder vi med at præge vores medarbejdere til en mere bæredygtig adfærd. Under udarbejdelse af vores CO2-regnskaber har vi fået lidt indsigt i det aftryk, vi alle sætter på miljøet, når vi transporterer os til og fra arbejde. Og den adfærd har vi forsøgt at prikke lidt til.

Vi har i en periode fra start marts til midt juni lejet 5 elcykler, som medarbejderne har booket sig ind på at låne.


Der har ikke været stillet krav om, hvor meget eller lidt cyklerne skulle bruges - men cyklerne er blevet brugt flittigt – både til kortere ture og de lidt længere distancer på op til 20 og 30 km – og også som transportmiddel til og fra arbejde.

Det, at have en elcykel at køre på, gør afgjort afstanden ’mindre’, og den kan forlænge en cykelsæson. Derudover får man både bevægelse og frisk luft, men man er ikke udmattet, når man kommer frem. Og endnu bedre: op ad bakke og modvind – det er slet ingen udfordring!! Møder man så skiltene: ’Tak fordi du cykler’ – det lille skulderklap er endnu et positivt indslag på cykelturen.

Perioden med elcykler har blot været en mulighed for vores medarbejdere for at prøve denne transportform af. Vi har et håb om, at det kan åbne nye muligheder for vores medarbejdere og skubbe lidt til deres transportvaner. Sammen med de aktuelt høje priser på brændstof og vores ønske om en lavere CO2-udledning er der kun fordele ved at omlægge sine transportvaner til ture på en elcykel.

Popermo Hjælp
+ 45 78 79 14 48

Popermo Vejhjælp

Popermo Rejsehjælp

Popermo Skadehjælp til dit hus og indbo

Popermo Hjælp ved glasskade på din bil

Popermo Hjælp ved misbrug af ID

 

Du kan læse mere her om Popermo Hjælp.

Følg os på Facebook & LinkedIn