Elbil betyder omtanke for klimaet

30. september 2021

- og vi har omtanke for vores medlemmer.

Hos Popermo Forsikring går vi ’all in’ på forsikring af elbiler, fordi vi vurderer, at skiftet fra benzin- og dieselbiler til elbiler er et af de vigtigste områder i bidraget til den grønne omstilling. Det har ført nogle opgaver med sig, og vi har nu gennemgået og forbedret både prisstrukturen og alle tilhørende forsikringsdækninger for elbiler.


Vi har kigget på alle el- og plugin hybrid-biler, og efterfølgende har vi på langt størstedelen af biltyperne sat forsikringen ned i pris. På den måde kan vi imødegå og støtte den grønne omstilling.

 

Vi vil også gerne støtte vores medlemmer, så den grønne omstilling ikke bliver en udfordring for dem. Så er du medlem hos os, og skifter du til en elbil, får du samme vilkår på din Bilforsikring. Det betyder også, at du stadig har f.eks. Fri kilometer og Fast præmie.

 

Har du Popermo Vejhjælp, tilbyder vi dig assistance uanset hvilken type bil, du kører i. Løber din elbil f.eks. tør for strøm, kan du med vores Popermo Vejhjælp få starthjælp til batteriet, nøjagtigt som hvis din benzinbil ikke kan starte. Starthjælpen kan til tider ske på stedet, da nogle af servicebilerne er udstyret med en elbooster, der kan oplade bilens batteri med det samme. Alternativt bugserer Vejhjælpen din elbil til den nærmeste ladestander.


Som en ekstra fordel - du kan også kalde det tryghed - dækker vores Husforsikring din ladestander, hvis du har sådan en på din hjemmeadresse.

 

Hos Popermo Forsikring vælger vi altså at støtte den grønne omstilling og tale for elbiler. Vi vil gerne motivere til og understøtte, at du og vores øvrige medlemmer kører i elbil. Udover at udvise omtanke for klimaet, udviser vi også omtanke for dig som medlem, så vi sammen kommer godt hen ad den grønne vej.

Popermo Hjælp
+45 78 79 14 48

Popermo Vejhjælp

Popermo Rejsehjælp

Popermo Skadehjælp til dit hus og indbo

Popermo Hjælp ved glasskade på din bil

Popermo Hjælp ved misbrug af ID

 

Du kan læse mere her om Popermo Hjælp.

Følg os på Facebook & LinkedIn