Undernavigation

Styrkedage for anbragte børn

Børnehjælpsdagen afholder en række styrkedage, hvor børn og unge fra både plejefamilier og døgninstitutioner inviteres til at deltage i forskellige former for aktiviteter i hele landet. Aktiviteterne vil alle, på forskellig vis, udfordre børnene og de unge, men også give dem f.eks. mere bevægelsesglæde eller introducere dem for en specifik sportsgren. Børnene og de unge tilbydes også adgang til naturens trygge frirum og mangfoldighed, hvor de kan overskride egne grænser og skærpe fantasien.

Børnehjælpsdagen inddrager børnene og de unge i trygge fællesskaber, forbedrer deres kropsfornemmelse og øger deres forståelse for egne personlige styrker. Børnehjælpsdagens fokus ligger især på succesoplevelser, da de ved, at antallet af succesoplevelser kan have en positiv indvirken på ens egen opfattelse af sig selv – altså at ens tillid til, at man kan tage de rigtige beslutninger for sig selv, øges i takt med antallet af succesoplevelser, man har – hvilket er essentielt for netop denne målgruppe, som ofte har mange svigt og nederlag med i bagagen.

Du kan læse mere om Børnehjælpsdagen her.

 

Alle oplevelser og succeser bliver italesat og anerkendt, uanset størrelse. De skal erfares af og lagres hos børnene og de unge, da læringen hermed bliver mere vedvarende.

Børnehjælpsdagen har over de seneste måneder tilbudt fem styrkedage med støtte fra Popermo Forsikring:

  • Klatrepark, 3 dage.
  • Keramikmaling på Bornholm.
  • Fisketur på Øresund.

Læs de underholdende beskrivelser fra Styrkedagene her.

 

Men hvorfor er det en god ide at støtte Børnehjælpsdagen? Læs flere af vores tanker her.

Popermo Hjælp
+45 78 79 14 48

Popermo Vejhjælp

Popermo Rejsehjælp

Popermo Skadehjælp til dit hus og indbo

Popermo Hjælp ved glasskade på din bil

Popermo Hjælp ved misbrug af ID

 

Du kan læse mere her om Popermo Hjælp.

Følg os på Facebook & LinkedIn