Undernavigation

Ladeboks løsning - for en grønnere fremtid

Om du allerede kører i elbil, eller du gerne vil skifte til en elbil, så gælder det om at gøre det så nemt som muligt. Og det kan vi hjælpe dig med.

 

Som medlem i Popermo kan du købe en ladeboks løsning til en rigtig god pris. Vi giver et tilskud, så for KUN 9.450 kr. kan du købe en ny ladeboks fra Spirii samt en standardinstallation. Der medfølger også en serviceaftale til kun 49 kr./mdr. i min. 6 mdr.

 

Du bestemmer selv, om ladeboksen skal installeres på din hjemmeadresse eller ved dit sommerhus. Vigtigst er det bare, at ladeboksen bliver installeret der, hvor den kan gøre din hverdag eller feriedag lettere.

 

Har du allerede en ladeboks installeret, som du gerne vil have udskiftet, kan vi også hjælpe dig med det. Her giver vi også et tilskud, så for KUN 6.950 kr. kan du få en ny ladeboks installeret, der hvor den gamle ladeboks sidder. Der medfølger også her en serviceaftale til kun 49 kr./mdr. i min. 6 mdr.

 

Serviceaftalen indeholder refusion af elafgift, og den giver adgang til Spirii Go appen, hvorfra du kan fjernstyre din ladeboks samt følge forbruget og meget mere.

 

Ønsker du at bestille en Ladeboks løsning, kan du gøre det på Min Side, se under Medlemsfordele.

Popermo Hjælp
+ 45 78 79 14 48

Popermo Vejhjælp

Popermo Rejsehjælp

Popermo Skadehjælp til dit hus og indbo

Popermo Hjælp ved glasskade på din bil

Popermo Hjælp ved misbrug af ID

 

Du kan læse mere her om Popermo Hjælp.

Følg os på Facebook & LinkedIn