Du kan i øjeblikket opleve udfordringer med at anmelde skader online.

Vi beklager ulejligheden - prøv gerne senere eller kontakt os på +45 66 12 94 48.

Vi presser pap i genbrugsmaskine!

5. januar 2022

Hos Popermo tænker vi meget over, hvordan vi kan gøre ting bedre for derved at mindske vores CO2-aftryk.

I den forbindelse kigger vi også på vores affald, set fra flere vinkler.


Det starter jo med nogen overvejelser omkring, hvordan vi handler ind. Kan vi til- og fravælge bestemt emballage? Gør mængden en forskel? Hvilke krav vil vi stille til vores leverandører?

 

Når vi forbruger det indkøbte, hvad gør vi så med resten og med emballagen? Kan vi sortere affaldet? Og hvordan skal vi komme af med affaldet?

 

I mange virksomheder foreligger der faste procedurer for affaldshåndtering, og der er taget stilling til ovennævnte spørgsmål. Men idet vi ikke er en produktionsvirksomhed, har vi ikke tidligere været så fokuserede på affaldshåndtering, da vi i hverdagen ikke genererer meget affald. Men med vores nye grønne fokus er det både relevant og interessant at kigge på vores affald.

 

Når vi kigger på typen af affald, vi laver hos os, så er pap en meget stor del af det. Vi har tidligere haft en container til papaffald, der blev tømt hver 2. uge. Det vil sige, at en skraldebil kom kørende til vores adresse for at tømme containeren, og det er sket ca. 25 gange på et år.

 

Vi prøver nu en ny tilgang til det, hvor vi tænker, at den primære forskel ift. vores CO2-aftryk vil synliggøres i antal kørte kilometer for afhentning af vores papaffald. Vi har nemlig lånt en pappresser fra Bramidan, som vil være på prøve hos os i en periode nu, hvor vi kan se, hvordan det fungerer i hverdagen med en pappresser. Endnu mere spændende bliver det at se, hvor tit – eller gerne hvor sjældent! - vi egentlig har behov for at få besøg af en skraldebil ifm. afhentning af papaffald. Hvor langt ned kan vi komme i antal afhentninger på et år?

 

Som en bonus skal det nævnes, at vores ’nye’ pappresser er genbrug – det er en brugt maskine, vi har taget til os – og den både fungerer fint og ser ganske fin ud.

 

Vi glæder os nu til at se, hvordan vores ’nye’ pappresser kommer til at gøre en forskel for os i hverdagen og ikke mindst ift. vores CO2-aftryk.

Popermo Hjælp
+45 78 79 14 48

Popermo Vejhjælp

Popermo Rejsehjælp

Popermo Skadehjælp til dit hus og indbo

Popermo Hjælp ved glasskade på din bil

Popermo Hjælp ved misbrug af ID

 

Du kan læse mere her om Popermo Hjælp.

Følg os på Facebook & LinkedIn