Tak for opmærksomheden

8. december 2022

Vi blev meget taknemmelige og ydmyge, da vi læste et brev, som vores medlem Poul Erik Møller har sendt til os med posten.

For det viste sig, at Poul Erik Møller og hustruen Jenny er helt specielle, og et brev som hans har vi aldrig modtaget før.

Vi har fået lov til at dele Pouls fine fortælling. Er du nysgerrig, kan du læse hele brevet og se billeder her.


I brevet beskriver Poul, hvordan han købte kaskoforsikring hos Popermo til hans allerførste bil – tilbage i 1963! Og hvordan han indbetalte en garantiandel, der var med til at styrke det økonomiske fundament i Popermo som medlemsejet forsikringsselskab.

Poul Erik Møller har været ansat i politiet siden marts 1962. Han har gjort tjeneste i Gladsaxe politikreds, i Haderslev, Esbjerg og Herning politikredse, og han sluttede af som chefpolitiinspektør og chef for ordenspolitiet i Odense i 2002.

Vi er blevet beriget med Pouls meget detaljerede og samtidigt lunefulde beretning om hans første bilkøb og medlemskabet hos Popermo, samt datidens tendenser og hans egen tilgang til tingene – og vi er blevet beriget med bekræftelsen om, at vi har to medlemmer her, der har været hos os i snart 60 år!

På det punkt er Poul også skarp. For han ved, at vi går et 60-års jubilæum i møde i 2023, og den anledning greb han til at sende brevet til os.

Så Poul kom os meget kærkomment i forkøbet. Hvor er det dejligt, at vi har dette medlem, som følger med i vores historie, og som giver sig til kende. Og som har holdt fast ved os igennem så mange år. Tak for jeres vedholdenhed, Poul og Jenny – og tak for brevet. Vi sætter virkelig stor pris på, at I er medlemmer hos os.

Poul slutter sit brev af således: ’Dette var en hilsen, en tak og et tillykke med 60-års jubilæet til februar næste år fra en meget tilfreds forsikringstager gennem snart lige så mange år.’

Det er os der takker – og velbekomme, Poul.

Popermo Hjælp
+ 45 78 79 14 48

Popermo Vejhjælp

Popermo Rejsehjælp

Popermo Skadehjælp til dit hus og indbo

Popermo Hjælp ved glasskade på din bil

Popermo Hjælp ved misbrug af ID

 

Du kan læse mere her om Popermo Hjælp.

Følg os på Facebook & LinkedIn