Ladestandere til fælles gavn og glæde

22. november 2021

Vi har taget et skridt mere på vores grønne rejse, idet vi har opstillet 4 nye ladestandere på p-pladsen.

Ladestanderne er offentligt tilgængelige for elbilister i området, når vi ikke selv er på arbejde, dvs. på hverdage efter kl. 16 og i weekenderne.


Baggrunden for at opstille ladestanderne ligger i et andet grønt tiltag, vi som virksomhed har prioriteret. Vi har opgraderet panelerne i vores solcelleanlæg til en nyere version, så vi nu kan producere op til 50 % mere strøm. Nu er vi selvforsynende med strøm og kan endda tilbyde strøm til forbipasserende elbiler.

Vores ladestandere er leveret af Base2Charge, der er en lokal virksomhed fra Tommerup. De har selv udviklet ladestanderne, så de er af højeste kvalitet, og virksomheden prioriterer at producere standerne af lokale komponenter, hvis det er muligt. Ladestanderne er nemme at betjene. Man betaler med MobilePay, og den ene elbil kan erstatte den anden, lige så snart lampen lyser grønt for fuldt opnået opladning.

Om du er flittig bruger af motorvejen eller beboer i lokalområdet, så er du meget velkommen til at komme og lade din elbil op hos os i Tietgenbyen ved Odense. Vores ladestandere står centralt og tydeligt placeret på vores p-plads.

Popermo Hjælp
+ 45 78 79 14 48

Popermo Vejhjælp

Popermo Rejsehjælp

Popermo Skadehjælp til dit hus og indbo

Popermo Hjælp ved glasskade på din bil

Popermo Hjælp ved misbrug af ID

 

Du kan læse mere her om Popermo Hjælp.

Følg os på Facebook & LinkedIn