Coronavirus

23. januar 2020

Situationen ændrer sig løbende, vi anbefaler derfor, at du holder øje med udviklingen, bl.a via Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.


Seneste nyt fra Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser til følgende regioner i Italien: Emilia-Romagna, Lombardiet, Piemonte og Veneto. I det øvrige Italien råder Udenrigsministeriet til ekstra forsigtighed.

 

Afbestilling af rejse

Vi anbefaler, at du/I kontakter dit rejsebureau eller flyselskab for at undersøge, om de kan hjælpe med f.eks. ombookning eller refusion af billetten.

Kan de ikke hjælpe dig - skal du henvende dig til os. Popermo dækker afbestilling til lande, hvor Udenrigsministeriet fraråder al indrejse. Dækningen gælder dog ikke, hvis der alene er tale om en mellemlanding/transit. 

 

Hvis du ønsker at gøre brug af din afbestillingsforsikring i forbindelse med coronavirus, kan du kontakte Falck Global Assistance ved at ringe til Popermo Hjælp på +45 78 79 14 48 eller sende en mail til popermo.fga@falck.com

 

Følg myndighedernes anvisning

Hvis du skal ud at rejse i den nærmeste fremtid, anbefaler vi, at du blandt andet holder dig orienteret på følgende hjemmesider:

UM rejsevejledning

Sundhedsstyrelsen

 

Popermo Hjælp
+ 45 78 79 14 48

Popermo Vejhjælp

Popermo Rejsehjælp

Popermo Skadehjælp til dit hus og indbo

Popermo Hjælp ved glasskade på din bil

Popermo Hjælp ved misbrug af ID

 

Du kan læse mere her om Popermo Hjælp.

Følg os på Facebook & LinkedIn